Camping De Hooiberg 
Kamperen op een kaasboerderij Mmmm...


Gastenboek Camping / Boerderijwinkel

11 berichten op 3 pagina's
Ria Ria Wanders
21-08-21 19:28:34
Graag wil ik laten weten dat wij heerlijke dagen hebben gehad op jullie camping. Het is er heerlijk rustig, mooie plaatsen en prima en schoon sanitair. De 'huiskamer' was erg fijn, vooral de middag en avond dat het veel geregend heeft. Hier kun je onder het genot van een kopje koffie lekker lezen. Uitkomst is dan de magnetron, zodat je toch iets warm kunt maken. In je tentje is het bij slecht weer toch iets meer behelpen.
Wij komen zeker terug om nog meer fietstochten in de omgeving te maken.
Joop Jansen
02-07-21 18:01:14
Prachtige, gezellige camping met een fanatiek team dat de sanitaire ruimtes in optimale staat houdt. Mooie fietsroutes, Bladel dichtbij, lekkere kaas en karnemelk van de boerderij winkel, elke morgen de bakker op de camping met verse broodjes. Dit alles zorgt ervoor dat het een zeer aangenaam verblijf was op camping de Hooiberg. We komen hier zeker terug.
Renee Stolk
27-07-20 19:38:14
We hebben een heerlijke tijd gehad op jullie camping. Een fijne plek, met een mooie wandel- en fietsomgeving.
En, heel belangrijk, met goed en schoon sanitair. Heel prettig dat er wastafels in de doucheruimtes zijn, dat je schoenen en kleren droog blijven, net als het bankje. We hebben ook nog overheerlijke ham en kaas gekocht. Het was een geweldige week!
Mevr Fransen
17-06-19 14:55:13
Wat een mooie camping hebben jullie.
Met prachtige sanitaire voorzieningen.
Jammer alleen dat je als minder valide lang moet wachten voor dat je in de invalide ruimte kan omdat hier blijkbaar iedereen gebruik van maakt.
Opmerking:
Beste Mevr. Fransen
Dank voor uw bericht.
Het is natuurlijk niet de bedoeling dat iedereen zomaar gebruikt maakt van de minder valide ruimte, maar op onze camping komen meerdere wat oudere kampeerders die bepaalde medische handelingen moeten verrichten en daar kan deze ruimte ook voor gebruikt worden.
Maar we zullen het in de gaten houden; nogmaals dank !
Joke Daams
27-07-18 11:15:25
Al vele jaren koop ik mijn kaas bij de Hooiberg. Hiervoor rijd ik regelmatig van Eindhoven naar Bladel om enkele kilo’s te kopen. Eenmaal deze kaas geproefd, wil je geen andere meer. Chapeau!
Tonen: 5  10   20
Map
Info