Camping De Hooiberg 

Kamperen op een kaasboerderij Mmmm...

Over ons  

 

Familiebedrijf de Hooiberg  wordt gedreven door drie gezinnen en bestaat uit een biologisch melkveebedrijf met vele nevenactiviteiten naast natuurlijk het Biologisch gehouden melkvee is er een Kaasmakerij met zuivelbereiding , een boerderijwinkel, camping,  zorgboerderij, en voedselbank. 


Vroeger was het een van de nevenvestigingen van de Abdij van Postel , de naam De Hooiberg is ontleend aan het feit dat het bedrijf is gelegen op een iets hoger gelegen deel in het vroegere landschap (hooge berg) zoals er ook veel hooidonken zijn; de betekenis is hetzelfde.

 

Op de boerderij worden +/- 100 Biologische melkkoeien gehouden en van de eigen melk wordt een deel verwerkt tot Echte Boerenkaas ( dit betekent dat de melk geen enkele (hitte)behandeling heeft ondergaan) en dus rechtstreeks en supervers verwerkt wordt tot heerlijke kaas en dat proef je !  ook worden er ouderwets lekkere zuivelproducten van bereidt. Deze zijn verkrijgbaar in het knusse boerderijwinkeltje waar u tal van lekkernijen en streekproducten vindt en brood, vlees en groenten/fruit ;veelal van biologische kwaliteit.     

 


  

 


 

  


 


 


 


 


 


 

Map
Info